Eerste bericht.

Hoi, ik ben Thomas. Wie ben jij? Ach, een naam is maar een naam. Ik heb ADHD spectrum stoornis. Fijn. Het is een leuke eigenschap. Het stoort wel sommige andere mensen. Daarom noemt het misschien een stoornis. Het heeft ook veel leuke aangename eigenschappen. Die moeten tot ontwikkeling komen. Het heeft me veel tijd gekost om hierover te praten. Wel nu ben ik hier. Ik zwijg niet meer. Dat moet een ander nu maar eens aanvaarden. Enfin ik laat van me horen want zwijgen dat kan ik niet. Je hoort dus wel nog van me. Hip Hop hoera. Ik ga nu effe lekker ontspannen. Ciao. Tot straks op de blog.

Advertenties
Categorieën: ADHD bij volwassenen, column, Over mijn blog, Psychische kwetsbaarheid algemeen, Wees jezelf, wat denk jij over dit thema, Zorgsector in Vlaanderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: