Zorg dragen voor jezelf begint met aanvaarden. Het gevecht aangaan en soms eens fuck the Works schreeuwen. Hoedje af voor deze dame

4 gedachten over “Ik heb hier geen zin in

  1. Beter zou ik het niet kunnen verwoorden Wim. Doch opgesloten worden, gekwetst worden, rollenspel en fuck de haters van daken gaan schreeuwen werkt erg inspirerend. Zouden ol de haters eens moeten proberen. Werkt bevrijdend en wat zou de wereld zijn zonder de twisted mind van de Bukowski’, de Paus en bij uitbreiding de Luc Zeebroeken onder ons? Saaie boel, nog saaier dan het nu al is. Leven en laten leven zij ooit een debiele filosoof.

  2. Berichtje voor iedereen die een stuk zelfrelativerend proza met een gezonde hoek af niet kan plaatsen: zit Quentin Tarantino achter slot en grendel omdat in zijn films het bloed van het scherm spat ? Is Freddy De Vadder een marginaal omdat hij een vuilbekkend typetje met een OCMW leefloon speelt ? Of zoals de beschimpte autist Goran G verkondigt: Peace ollemoale en fuck al de haters !

  3. Zorgen is een woord met zeer veel dimensies. Het is makkelijk te schrijven te lezen te vervoegen en iedereen kent het woord. Toch is het een duur woord dat mensen graag gebruiken. Het streelt hun ego maar het wordt zelden door hartelijkheid gedragen en welgemeend gebruikt. Het woord zorgen houdt aldus een zeker gevaar in zich waar mensen blind voor zijn als het hun ego streelt of valselijk wordt gebruikt om je te troosten. Zorg dragen is een bijzondere levenskunst die enkel mag worden gebruikt als je het door en door in je hart hebt leren dragen. Daarom is zelfzorg zo belangrijk om voor anderen te kunnen zorgen. Laat je niet vangen door de goedheid die van het mooie woord uitgaat. De valsheid schuilt onder haar roze schil.

  4. Mij hebben ze ook nog de huid volgescholden dat ik een profiteur was van de maatschappij. Dat iemand met fibromyalgie nooit op reis kan gaan met het vliegtuig, dat ik een huichelaar was enz. Het as wel even schrikken en als hooggevoelig persoon trek je je dat wel heel erg aan. Ik ben dan een nieuwe blog begonnen , waar ik maar zelden nog blog over dat onderwerp. Vreselijke mensen zijn dat die je liever kwijt dan rijk bent

Reacties zijn gesloten.