Deze link is zeer interessant over omgaan met HSP en HSK via: HSK ontzien?

https://wp.me/p9UbyG-2b

Advertenties
Categorieën: VolwassenwordenmetADHD

2 gedachten over “Deze link is zeer interessant over omgaan met HSP en HSK via: HSK ontzien?

  1. Ontzie een hoogsensitief kind alsjeblief niet!
    De maatschappij zal dit ook niet doen. Maar doe ook niet het tegengestelde, gooi het niet voor de leeuwen. Hoe jong het kind ook is, het heeft recht op een verklaring, op begrip en begeleiding.
    En dan grijp ik terug naar mijn eigen jeugd. Reeds als kleuter was het overduidelijk dat ik een hsp was maar de eerste 25 jaar van mijn leven is er nooit met me over gepraat. Het is inmiddels meer dan 50 jaar geleden en het was wellicht te wijten aan de onwetendheid van die tijd. Ik werd van kleins af voor de leeuwen gegooid met nare gevolgen voor mezelf. Er zijn kostbare jaren voorbij gegaan waarin ik mezelf met mijn ‘anders’ zijn niet heb kunnen plaatsen in onze maatschappij.
    Daarom vind ik een vroege erkenning en de nodige begeleiding zo belangrijk.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: