https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2481345031877281&id=100000054245064&sfnsn=mo

Dit overkwam mij enkele dagen geleden ook. Deels omwille van de hoge kostprijs, deels bij gebrek aan een voorschrift door verlof van de arts en de strenge regels voor apotheken. Ook omwille van eigen wil tegen beter weten in om eens “Normaal” te kunnen zijn. De gevolgen waren niet te overzien. Geen remming, uitdagend gedrag, agressie, emotionele uitspattingen en ongeremd denken, angstaanvallen enz. Niet te onderschatten hoe medicatie de ernst aantoont van ADHD bij volwassenen en de secundaire psychopathologie die eruit voortkomt. ADHD wordt zwaar onderschat en verkeerd in beeld gebracht als een voorbijgaande pediatrische aandoening. Soms zelfs beschouwd als onbestaand. Vraag mijn gezin eens wat zij hierover denken. Ik dank deze persoon Mvr Otten voor haar verhaal.