Array ( [0] => worker/init.php [1] => redux-framework/redux-framework.php [2] => ad-ink/ad-ink.php [3] => advanced-custom-fields/acf.php [4] => akismet/akismet.php [5] => all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php [6] => all-in-one-wp-migration/all-in-one-wp-migration.php [7] => all-in-one-wp-security-and-firewall/wp-security.php [8] => amp/amp.php [9] => auction-feed/auction-feed.php [10] => autentify-anti-fraud-for-woocommerce/autentify.php [11] => autoptimize/autoptimize.php [12] => background-particle-js/particle.php [13] => better-comments/better-comments.php [14] => better-search-replace/better-search-replace.php [15] => better-wp-security/better-wp-security.php [16] => block-patterns-collection/block-patterns-collection.php [17] => breadcrumb-navxt/breadcrumb-navxt.php [18] => buddypress/bp-loader.php [19] => categories-as-folders/categories-as-folders.php [20] => classic-editor/classic-editor.php [21] => coblocks/class-coblocks.php [22] => coming-soon/coming-soon.php [23] => cookie-law-info/cookie-law-info.php [24] => cookie-notice/cookie-notice.php [25] => custom-post-type-ui/custom-post-type-ui.php [26] => custom-store-locator/custom-store-locator.php [27] => dastyar-wp/index.php [28] => disable-comments/disable-comments.php [29] => duplicate-page/duplicatepage.php [30] => duplicate-post/duplicate-post.php [31] => duplicator/duplicator.php [32] => elementor/elementor.php [33] => ewww-image-optimizer/ewww-image-optimizer.php [34] => facebook-for-woocommerce/facebook-for-woocommerce.php [35] => free-wp-booster-by-ads-pro/apb-plugin.php [36] => full-site-editing/full-site-editing-plugin.php [37] => google-analytics-dashboard-for-wp/gadwp.php [38] => google-analytics-for-wordpress/googleanalytics.php [39] => google-sitemap-generator/sitemap.php [40] => gutenberg/gutenberg.php [41] => hello-dolly/hello.php [42] => insert-headers-and-footers/ihaf.php [43] => instagram-feed/instagram-feed.php [44] => jetpack/jetpack.php [45] => layout-grid/index.php [46] => limit-login-attempts-reloaded/limit-login-attempts-reloaded.php [47] => litespeed-cache/litespeed-cache.php [48] => local-delivery-drivers-for-woocommerce/local-delivery-drivers-for-wooCommerce.php [49] => loco-translate/loco.php [50] => loginizer/loginizer.php [51] => mailchimp-for-woocommerce/mailchimp-woocommerce.php [52] => mailchimp-for-wp/mailchimp-for-wp.php [53] => ml-slider/ml-slider.php [54] => ninja-forms/ninja-forms.php [55] => one-click-demo-import/one-click-demo-import.php [56] => optinmonster/optin-monster-wp-api.php [57] => page-optimize/page-optimize.php [58] => really-simple-ssl/rlrsssl-really-simple-ssl.php [59] => recent-posts-ultimate/rpu.php [60] => redirection/redirection.php [61] => regenerate-thumbnails/regenerate-thumbnails.php [62] => shareme/shareme.php [63] => shortcodes-ultimate/shortcodes-ultimate.php [64] => siteorigin-panels/siteorigin-panels.php [65] => sites-coloring/coloring.php [66] => so-widgets-bundle/so-widgets-bundle.php [67] => soivigol-post-list/soivigol-post-list.php [68] => tablepress/tablepress.php [69] => the-events-calendar/the-events-calendar.php [70] => tinymce-advanced/tinymce-advanced.php [71] => updraftplus/updraftplus.php [72] => woocommerce-gateway-paypal-express-checkout/woocommerce-gateway-paypal-express-checkout.php [73] => woocommerce-services/woocommerce-services.php [74] => woocommerce/woocommerce.php [75] => wordfence/wordfence.php [76] => wordpress-importer/wordpress-importer.php [77] => wordpress-seo/wp-seo.php [78] => wosse/WOSSE.php [79] => wp-mail-smtp/wp_mail_smtp.php [80] => wp-multibyte-patch/wp-multibyte-patch.php [81] => wp-optimize/wp-optimize.php [82] => wp-smushit/wp-smush.php [83] => wpforms-lite/wpforms.php [84] => zweb-social-mobile/index.php ) https://volwassenwordenmetadhd.com/wp-content/plugins/wosse/wosse.phphttps://volwassenwordenmetadhd.com/wp-content/plugins/wosse/WOSSE.php Wentelen | volwassenwordenmetadhd

Wentelen


Ik wentel me in mijn winterdeken.

Al valt het blad vandaag nog pas.

Herinnering aan een zomer 2020.

Zomer die zonder warmte was.


Een zomer zonder vrucht.

Rollen in een bad met kleuren herfst.

Met geuren zwam en humus.

Snuif de lucht.


Wentel me in mijn winterdeken.

Dŕaai me zonder malen om.

En laat me leiden.

Zal de herfst kunnen verblijden?


Thomas Haghenbeek

13/10/2020

SHARE NOW
Categories: ADHD en creatief schrijvenTags: , , , , ,

Geef een reactie